Yksi arvostetuimmista ripsiseerumeista. Tehokkuus tekee tästä ripsiseerumista tuhansien naisten arvostaman maailman ympäri. Lashcode auttaa meitä ymmärtämään, että upeat ripset ovat saavutettavissa – ripsistä on vain pidettävä huolta. Lashcode -ripsiseerumi tarjoaa ripsille tärkeitä ravintoaineita, jonka ansiosta ripsien päivittäisestä hoidosta tulee mukavaa ja vaikutuksista upeita: ripset ovat vahvemmat, paksummat ja pidemmät.

3-4 VIIKKOA RIITTÄÄ SAAMAAN TUUHEAMMAT RIPSET JA KAUNIIMMAAN KATSEEN LASHCODE EYELASH SERUMILLA.

Jopa Lashcoden oma design herättää huomiota. Tuote on kauniin näköinen ja hyvin pakattu. Aineosat tekevät myös vaikutuksen – Lashcode Eyelash Serum INCI sisältää vain laadukkaita, kosteuttavia ainesosia sekä ripsiä vahvistavia kasviuutteita, jotka ovat myös vastuussa ripsien kasvun stimuloinnista. Mikä tärkeintä, tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita, parabeeneja tai silikoneja. Lashcoden ripsiseerumi koostuu pelkästään oleellisista ainesosista. Lyhyen sisältöluettelon ansiosta seerumi ei rasia ripsiä ja se imeytyy nopeasti ihoon.

Lashcode -ripsiseerumi on suurempi kuin useimmat ripsituotteet. Tämän ansiosta Lashcodea voi käyttää pidemmän aikaan – jopa kuusi kuukautta – etenkin toivottujen tulosten saavuttamisen jälkeen, sillä sen jälkeen tuloksia voi ylläpitää käyttämällä tuotetta muutaman kerran viikossa. Toivottujen tulosten saavuttamiseksi Lashcodea on kuitenkin käytettävä päivittäin puhtaaseen ja kuivaan ripsirajaan. Käyttöä helpottaa kätevä ja tarkka sivellin. Siveltimen avulla ripsirajaan on helppo piirtää ohut viiva seerumilla.

www.lashcode.fi

PLUSSAA

  • loistava yhdistelmä ainesosia – sisältää luonnollisia ainesosia
  • tehokas ravitsija, kosteuttaja ja elvyttäjä
  • kevyt koostumus ja kätevä sivellin
  • kohtuullinen hinta verrattuna laatuun ja vaikutuksiin
  • suurempi koko, eli tuote kestää kauemmin

MIINUSTA

  • saatavilla vain verkosta