Latissea suositellaan naisille jotka haluavat pidemmät, paksummat ja vahvemmat silmäripset. Tuote on erittäin suosittu nopean tehonsa vuoksi.

Latissen käyttötapa poikkeaa muista vastaavista tuotteista. Ainoa elementti joka sopii samana on se, että silmäluomien ja ripsien tulee olla meikittömiä käytettäessä. Käyttääksesi Latissen ripsiseerumia, sinun tulee hankkia lattasivellin. Yksi tippa tuotetta puristetaan ulos purkista suoraa siveltimeen. Tämän jälkeen sivele tuotetta silmäluomen ja ripsien rajaan. Tätä tuotetta ei tarvitse laittaa alaluomelle sillä tuote löytää kyllä tiensä sinne itsellään.

Tästä syystä tätä tulisi käyttää ainoastaan iltaisin.

Ensimmäiset tehot on nähtävissä neljän viikon päästä ensimmäisestä käyttökerrasta. Loppuajan hoidosta tuote lähinnä vaikuttaa pidentymiseen ja tuuhentumiseen. Kun laitat ripsiväriä, ripset näyttävät runsaammilta, pidemmiltä, kauniimmilta sekä hiukan kaarevammilta. Ikävä kyllä tulos ei kestä kauaa – nämä tulokset katoavat noin kahden kuukauden päästä siitä kun tuotetta on lopetettu käyttämästä.

Kaikki eivät voi käyttää Latissen tuotetta. Esimerkiksi raskaanaolevat, imettävät ja sairaat ihmiset eivät voi käyttää tuotetta. Tätä tuotetta ei myöskään suositella alaikäisille. Myös mikäli jos olet allerginen, sinulla on herkät silmät tai herkkä silmäluomien iho, sairastat jotain ihotautia tai silmäsairatta tai olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle, ota yhteyttä lääkäriin ennen kuin aloitat tuotteen käyttöä. Tuote saattaa myös aiheuttaa ärsytystä kuten kipua silmissä, verisuonten katkeamista tai silmämunien punoitusta.

Latisse on 3ml purkissa. Tällä määrällä pärjäät noin neljä kuukautta. Pullo on suunniteltu hyvin ja siitä on helppo saada nestettä tippa kerrallaan joka kerta.

PLUSSAT:

  • pidentää ja tuuheuttaa ripsiä
  • helppo annostelu

MIINUKSET:

  • teho haihtuu nopeasti
  • ärsyttävä
  • ei tehokas
Avainsanat: , , , , , , , , , ,