Kuinka monta kertaa olet ostanut kauneustuotteen vain sen kauniin pakkauksen takia? Lyön vetoa, että enemmän kuin kerran. Ostaisitko ripsiseerumin, koska se näyttää kivalta? Se on vähän eri asia.

Kun valitsemme poski- tai huulipunaa, pakkaus saattaa olla tärkeä tekijä päätöstä tehdessä. Kaikkien silmien kosmetiikkatuotteiden kanssa olemme varovaisempia ja pistämme turvallisuuden etusijalle.

Silmänympärysiho on hyvin herkkä, emmekä halua ottaa riskiä, että jotain menisi vikaan.

Kun valitsemme ripsiseerumia, meillä on tapana viehättyä tyylikkäästä, elegantista pakkauksesta. Pidämme siitä, että tuote on sinetöity, joka tarkoittaa ettei sitä ole käytetty aikaisemmin. Pahinta mitä voi tapahtua, on ostaa luomiväri kaupasta ja huomata kotona, että joku on kokeillut sitä ensin.

Lisäksi, kirkkaan värinen pakkaus, joka on tehty halvasta muovista saa meidät epäilemään itse tuotetta. Välttelemme mautonta pakkausta ja valitsemme jotain neutraalimman väristä. Ripsiseerumivalmistajat tekevät parhaansa voittaakseen potentiaalisten asiakkaiden luottamuksen. Useimmat tuotteet ovat eleganteissa tuubeissa ja laatikoissa, jotka eivät vaikuta hämmentäviltä tai pelottavilta. Vaikuttaa pakkaus ostostapoihimme? Jossain määrin kyllä. Sillä ei kuitenkaan ole niin isoa roolia silmienhoitotuotteiden kohdalla.