Meillä pitää olla syy ripsiseerumin hankkimiselle. Tunnistamalla tarpeesi, sinulla on parempi mahdollisuus valita oikea tuote. Kuinka ei eksyä tai hämmentyä useista saatavilla olevista ripsiseerumeista? Seuraa vinkkejämme ja ripsiseerumishoppailu ei aiheuta sinulle päänsärkyä.

Ripsiseerumia ostaessa sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit ostaa ripsien hoitoaineen tai kasvuseerumin. Mikä on niiden ero?

Levitystekniikka

Hoitoaineissa on ripsiväriharjamainen applikaattori ja tuote levitetään ripsiin. Ne sisältävät yleensä l-karnitiinia, joka korjaa ripsen rakennetta. Säännöllisellä käytöllä ripsistä tulee vahvemmat ja kiiltävämmät. Ne eivät ole enää kuivat ja ne näyttävät terveemmiltä. Ripsiseerumissa on teräväkärkinen sivellin, joka levittää tuotteen tarkasti ripsirajaan. Ripsiseerumi imeytyy ripsituppiin ja toimii sieltä päin. Se vahvistaa ja ravitsee ripsien juuria mahdollistaen terveellisen ripsien kasvun. Lisäksi ripsiseerumia säännöllisesti käytettäessä vauvaripsia alkaa kasvamaan enemmän yhdestä ripsitupesta. Lyhyen ajan jälkeen ripset ovat tuuheammat ja täydemmät. Ripsiseerumit ovat kalliimpia kuin hoitoaineet, mutta se on oikeutettua. Ripsistäsi tulee pidemmät ja tuuheammat, näyttäen silti luonnollisilta.

Jos ripsesi ovat jo pitkät, mutta haluat parantaa niiden kuntoa kuuman kesän jälkeen, pidät tavallisten ripsihoitoaineiden tavasta toimia. Jos ripsesi ovat kuitenkin lyhyet ja hauraat, sinun kannattaa valita raskaansarjan ripsituote. Ripsiseerumi, joka levitetään ripsien tyveen, on se mitä tarvitset.

Ripsiseerumihoito

Riippumatta valitsemastasi ripsiseerumista, se toimii vain säännöllisesti käytettynä. Varmistaaksesi, että saat tuotteesta kaiken irti, levitä se aina puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna ripsiseerumin imeytyä ennen meikkausta. Useimpia ripsiseerumeita tulee käyttää ennen nukkumaanmenoa, jotta vaikuttavat ainesosat saavat työskennellä ripsituppien parissa koko yön.

Ripsien hoitoaineet eivät ole kalliita ja niiden pitäisi maksaa alle 10 euroa. Ripsiseerumien hinnat alkavat 25 eurosta. Useimmat ripsiseerumit voivat taata ripsien kasvavan pituutta 30% viidessä viikossa, mutta niiden ei silti pitäisi maksaa yli 50 euroa.