NANOLASH RIPSISEERUMI

Ensimmäinen tunnustusta ansaitseva ripsiseerumi on Nanolash. Se on hyvin suosittu ripsiseerumi Yhdysvalloissa ja hiljaittain sitä on voinut ostaa myös Euroopasta. Nanolashia voivat käyttää kaikki, jotka haluavat parantaa ripsiensä kuntoa ilman sivuvaikutuksia.

Nanolashia tulisi käyttää vain kerran päivässä puhtaalle ja kuivalle iholle. Saadaksesi parhaat tulokset, levitä Nanolashia yläripsirajaan ennen nukkumaanmenoa. Yritä levittää seerumi paikkaan, jossa ripset ja iho kohtaavat, jotta vaikuttavat ainesosat pääsevät imeytymään ripsien juuriin helposti. Applikaattori on melko pieni ja teräväkärkinen ja koostumus nestemäinen, joka tekee käytöstä helppoa ja nopeaa. Jos iho on kunnolla esivalmisteltu, Nanolash imeytyy kahdessa minuutissa jättämättä rasvaista tai tahmeaa viivaa luomelle. Käyttöjakso kestää 5 viikkoa, mutta ensimmäiset tulokset voidaan havaita 14 päivän säännöllisen käytön jälkeen. Kun käyttöjakso on suoritettu, kannattaa Nanolashia käyttää kahdesti viikossa ylläpitämään tuloksia ja jotta ripset voivat jatkaa kasvuaan pitkinä sekä vahvoina.

Nanolash muuttaa dramaattisesti ripsien pituutta ja pidentää ripsen elinkaarta.

Ripsistä tulee vahvemmat, terveemmät ja kiiltävämmät ensimmäisen käyttökuukauden jälkeen. Keskimäärin ripset pitenevät 58% ja voimme huomata vauvaripsiä kasvavan 30% enemmän ensimmäisen kuukauden aikana.

Nanolash on turvallinen, eikä se aiheuta käänteisiä vaikutuksia, toisin kuin monet ripsiseerumit. Tuotteessa on runsaasti kosteuttavaa appelsiininkukkaa sekä mango- ja korteuutetta. Ripsiseerumi tulee tyylikkäässä, mattamustassa putkilossa. Kiiltävät, hopeiset kirjaimet tuubissa saavat tuotteen näyttämään tyylikkäältä, muttei mauttomalta.

www.nanolash.fi

PLUSSAT

  • pidentää ja vahvistaa ripsiä
  • lisää uusien ripsien kasvua
  • toimii uskomattoman nopeasti
  • ei sivuvaikutuksia
  • levitys on vaivatonta ja helppoa
  • applikaattori on tarkka ja näppärä
  • pakattu sinetöityyn pahviseen pakkaukseen hygieniasyistä

MIINUKSET

  • Nanolashia pitää käyttää järjestelmällisesti viisi viikkoa
Avainsanat: , , , , , , , , , ,