Neulash ripsiseerumi on suunniteltu hoitamaan ja parantamaan lyhyitä, heikkoja, katkeilevia ja kosmetiikan käyttämisestä vahingoittuneita ripsiä (hennavärit, irtoripset, huono meikinpoistoaine). Tuotetta suositellaan sekä naisille että miehille joiden ripset ovat vahingoittuneet jonkun sairauden vuoksi.

Neulash on hopeisessa pullossa joka on kooltaan joko 3,2ml tai 6ml. Pienemässä pullossa on määrällisesti noin neljän kuukauden seerumit, kun taas isossa pullossa suunnilleen kuuden kuukauden hoitoon ainetta. Neulash on nestemäinen, väritön ja hajusteeton.

Neulashin käyttö on erittäin helppoa.

Käytä tuotteen mukana tulevaa sivellintä piirtääksesi viivan sekä ala- että yläripsen ripsen tyveen. Toinen positiivinen puoli mainittavaksi on se, että Neulash kuivuu nopeasti eikä siis valu silmiin. Muista kuitenkin puhdistaa silmäluomet meikistä ennen tuotteen käyttämistä, sillä mikäli luomilla on yhtään meikkiä, tuote ei toimi yhtä tehokkaasti kuin mitä puhtaalla luomella, eikä ripsien juuret pääse vahvistumaan yhtä hyvin.

Ensimmäiset näkyvät tulokset on nähtäväillä suunnilleen viiden viikon päästä ensimmäisestä käyttökerrasta. Täydelllinen tulos on nähtävillä neljän kuukauden päästä. Tämän ajan jälkeen tuotetta tulisi käyttää muutaman päivän välein ylläpitääksesi saamiasi tuloksia. Kuukauden jälkeen, ripset ovat terveemmät, kauniimmat ja ripset tippuvat huomattavasti vähemmän ja ovat vähemmän alttiita vahingoille. Hoidon aikana ripsistä tulee paksummat ja pidemmät. Ripsistä tulee myös tummemmat ja hiukan kaarevammat. Nämä tulokset kestävät noin kaksi kuukautta viimeisen käytön jälkeen.

PLUSSAT:

  • miehille ja naisille
  • tehokas
  • vahvistaa, tuuhentaa ja pidentää ripsiä
  • helppo käyttää

MIINUKSET:

  • tuloksia tarvitsee odottaa pitkään
  • korkea hinta
  • tulokset häviävät käytön lopettamisen jälkeen
Avainsanat: , , , , , , , , , ,