Sinun on täytynyt kuulla ”ripsiseerumi”-nimi monta kertaa. Jos et vielä tiedä mitä ne ovat ja kuinka niitä käytetään, jatka lukemista.

Mitä ripsiseerumit ovat

Ripsiseerumi on kauneustuote, joka auttaa ripsiä kasvamaan pitkiksi ja tuuheiksi. Ripsiseerumien päärooli on ravita ja kosteuttaa ripsiä sekä niiden karvatuppia. Jos tuotetta käytetään säännöllisesti vähintään viisi viikkoa, ripsistä tulee paljon pidemmät ja täydemmät. Jokaisen ripsiseerumin pitää olla dermatologien testaama, jotta sen turvallisuudesta ja hellyydestä silmänympärysiholle voidaan olla varmoja.

Jokaisen ripsiseerumin tehokkuus riippuu pääasiassa sen ainesosista. Hyvin vaikuttavat tuotteet sisältävät luonnollisia ainesosia. Yleisimmät ovat karnitiini (korjaa ripsen rakennetta), aloe vera (hoitaa ihoa) sekä E ja B5-vitamiinit. Näiden lisäksi löytyy myös synteettisiä ainesosia, jotka lisäävät ripsiseerumin säilyvyyttä ja pienentää bakteerien kasvua.

Ripsiseerumihoito

Kokonainen hoito kestää 3-4 kuukautta, mutta sen ei pitäisi olla kahdeksaa viikkoa lyhyempi. Sen ajan aikana, ripsistä pitäisi tulla tuuheammat ja pidemmät kuin yleensä. Joissain tapauksissa kasvamaan alkaa vauvaripsiä, jotka ovat paljon tummempia kuin aikuiset ripset. Käyttäjät huomaavat eron ja vahvistavat ripsien näyttävän vahvemmilta ja terveemmiltä. Kiitos monien tärkeiden öljyjen, ripsistä tulee kiiltävät ja joustavammat. Useimpia ripsiseerumeita pitäisi käyttää vain kerran päivässä, mieluiten ennen nukkumaanmenoa. Pienellä, teräväkärkisellä siveltimellä tuotetta voi levittää tasaisesti ylä- ja alaripsirajaan. Meikkien puhdistus on tärkeää ennen ripsiseerumin levittämistä. Kun iho on puhdas, vaikuttavat ainesosat pääsevät helposti imeytymään ripsituppeihin ja toimimaan sieltä käsin.

Onko ripsiseerumi kaikille sopiva?

Ripsiseerumia voi käyttää sekä naiset että miehet. Seerumeita suositellaan heille, joiden ripset ovat lyhyet ja hauraat sairaudesta tai ripsipidennyksistä johtuen. Useimmat tuotteet eivät aiheuta sivuvaikutuksia ja ovat turvallisia käyttää. Kuitenkin raskaana olevien ja imettävien naisten sekä kemoterapiaa läpi käyvien tulisi välttää ripsiseerumien käyttöä.