Yksinkertaisin vastaus – kaikille. Kyllä, ripsiseerumeita voi käyttää naiset sekä miehet. Useimmat käyttäjät ovat epäilemättä naisia, jotka ehdottomasti rakastavat pitää huolta ripsistään. Miksi ripsiseerumit ovat niin suosittuja? Siihen on monia syitä.

Ensimmäiseksi – nopeat vaikutukset

Ripsiseerumit ovat hyvä ratkaisu kärsimättömille ja nopeasti pitkät ripset haluaville. Tietenkään tuuheat, halutut ripset eivät kasva yhdessä yössä, mutta viiden viikon odotus ensimmäisiin tuloksiin ei ole niin kauhean pitkä aika. Useimmat ripsiseerumit antavat upeita tuloksia ensimmäisen kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

Toiseksi – Turvallisuus

Useat testit todistavat, että ripsiseerumit ovat turvallisia silmille ja niitä ympäröivälle iholle. Useimmat tuotteet eivät aiheuta sivuvaikutuksia, kuten allergisia reaktioita ja punoitusta. Kuitenkin, jos ihosi on superherkkä tai olet raskaana, imetät, olet alaikäinen tai käyt läpi kemoterapiaprosessia, vältä ripsiseerumien käyttöä.

Kolmanneksi – ainesosat

Ripsiseerumeissa on runsaasti luonnollisia ainesosia kuten aloe veraa, E-vitamiinia ja monia muita. On todistettu, että useita mineraaleja ja kasvipohjaisia ainesosia sisältävät ripsiseerumit ovat tehokkaampia kuin synteettiset ripsien kasvattajat.

Neljänneksi – Levitystekniikka

Ripsiseerumeita on kahdella erityyppisellä applikaattorilla; molemmat ovat käyttäjäystävällisiä. Ensimmäisen tyypin applikaattori on pieni, teräväkärkinen harja, joka jakaa tuotteen tasaisesti ripsirajaan. Toinen tyyppi on ripsiväriharjamainen, joka peittää ripset ravitsevalla seerumilla. Ripsiseerumeissa on neste- tai geelimäinen koostumus, jotka ovat helppoja levittää.

Viimeiseksi – pakkaus

Tämä voi olla yllättävää, mutta naiset kiinnittävät huomiota ripsiseerumien pakkaukseen. Mitä tyylikkäämpi ja elegantimpi, sitä parempi. Haluamme ympäröidä itsemme kauniilla esineillä ja ripsiseerumi on yksi niistä.

Tiivistettynä; ripsiseerumit ovat kaikille, jotka haluavat kohentaa ripsiensä kuntoa. Se on tärkeä kauneustuote ja jokainen ymmärtää, että pitkät ripset voivat muuttaa koko ulkonäön.