ProLash + ripsiseerumia käyttämällä voit saavuttaa hyviä tuloksia. ProLashin sisältö perustuu luonnollisiin ainesosiin, mukaanlukien hyaluronihappo ja peptidit, joilla on tärkeä rooli ripsien kasvusyklissä. Lukemattomissa, yksilöllisissä laboratoriotesteissä on todistettu ProLashin olevan hellä iholla ja turvallinen silmille.

ProLashin nettisivuilta voi lukea ripsien kasvavan pidemmiksi kolmen viikon käytön aikana. Ripsistä tosiaan kasvaa pidemmät, mutta siinä kestää vähintään 12 viikkoa. Muutoksia voi havaita ensimmäisen kuukauden jälkeen. Ripset ovat hieman tuuheammat ja niitä putoaa vähemmän meikkejä puhdistaessa. Kiitos hyaluronihapon, ripset ovat korjatut ja ne näyttävät tuuheammilta ja täydemmiltä. Monia vauvaripsiä ei kuitenkaan kasva ja tuuheus tulee aikuisista ripsistä niiden ollessa ravitut ja asianmukaisesti kosteutetut.

Tätä ripsiseerumia voi käyttää sekä ylä- että alaripsirajaan samalla tavalla kuin nestemäistä rajausväriä.

ProLashia ei saa tavallisista kaupoista tai apteekeista. Ainoa paikka mistä sitä saa, on netti. Valitettavasti ProLashistä on useita väärennöksiä, joten on tärkeää ostaa sitä suoraan valmistajalta.

PLUSSAT

  • korjaa ripsen rakennetta
  • tekee ripsistä tuuheammat ja kiiltävämmät
  • tarjoaa kosteutusta ripsitupille ja tasapainoista ravitsemusta

MIINUKSET

  • ei vaikuta paljoa pituuteen
  • ei saatavilla kaupoissa
Avainsanat: , , , , , , , , , ,