revitalash advanced 3ml

Revitalash ripsiseerumi on tarkoitettu kaikille naisille jotka unelmoivat pitkistä, paksummista ja terveemmistä ripsistä. Hopeinen pullo on kooltaan 2ml (n. 4kk käyttö) tai 3,5ml (n. 6kk käyttö). Tämän seerumin mukana tulee ohut sivellin joka helpottaa tuotteen laittamista luomelle.

Tämän ripsiseerumin tarkoitus on pidentäminen, paksuuntaminen, vahvistaminen ja ripsien uusituotannon parantaminen huonojen ripsien tilalle. Heikot ripset ovat voineet tulla esimerkiksi hennaväristä, irtoripsien käyttämisestä, voimakkaasta meikinpoistoaineesta, semipermanentistä tai permanentistä joka on tehty ripsille. Suunnilleen kolmen kuukauden Revitalashin käytön jälkeen, ripset ovat alkaneet uudelleen kasvaa, ovat kosteutumammat, paremman näköiset ja yleisesti terveemmät. Näkyvät tulokset alkavat noin 2-3 kuukauden käytön jälkeen (pidentyminen ja tuuheus).

Tukeaksesi Revitalashin antamia tuloksia, kannattaa tuotteen käyttöä jatkaa muutamia kertoja viikossa.

On suositeltavaa käyttää tuotetta ainoastaan erittäin hyvin puhdistetuille ja kuiville silmäluomille. Jos meikkiä ei ole poistettu kunnolla, aine ei pääse tarpeeksi tarkasta ripsen tyveen ja tällöin teho ei ole kunnollinen. Kun pohja on kunnollinen, voit sivellä ainetta ohuen siveltimen avustuksella sekä ala- että yläripsien tyveen. Ainetta ei saisi päästä silmämunille. Jos tuotetta menee silmämunille, saattaa silmät ärsyyntyä.

Jos kärsit herkästä ihosta silmien alueella, dermatologisesta sairaudesta tai muusta sillmäsairaudesta, olet allerginne millekään Revitalishin ainesosalle, et voi käyttää tätä tuotetta. Näiden ihmisten tulisi kysyä neuvoa lääkäriltä ennen hoidon aloittamista. Ensimmäiset kerrat aiheuttavat aina hiukan kutinaa ja kirvelyä. Nämä oireet katoavat ajan kanssa.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

PLUSSAT:

  • tehokas
  • helppo käyttää
  • vahvistaa ja kosteuttaa
  • tarjoaa kosteutusta
  • parantaa vahingoittuneita ripsiä

MIINUKSET:

  • saattaa ärsyttää
  • täytyy odottaa kauan selkeää pidentymistä
  • ei suositella kaikille
  • korkea hinta
Avainsanat: , , , , , , , , , ,